Fotograf:
Melk.no
Lag en enkel iskake. Varier smakstilsetningene med bær, frukt, nøtter, sjokolade, marmelader, honning, likør, konfert eller kjeks og lag din egen favoritt. Oppskriften inneholder
220 Kalorier,
37 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Enkel iskake i hjerteform er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2306 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Enkel iskake i hjerteform!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 220.19 | 363.31 | Kcal |
Protein | 4.18 | 6.90 | gram |
Karbohydrat | 37.12 | 61.25 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 6.11 | 10.08 | gram |
Mettet fett | 4.00 | 6.60 | gram |
Salt | 0.15 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.68 | Kr 7.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 650 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 67,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kle en hjerteform eller avlang form ca. 20x30 cm (til en kake på 10-12 porsjoner) med plastfolie først.
Fordel deretter 2/3 av marengstoppene i bunnen av formen. Legg over mykrørt vaniljeis og fordel resten av marengsen på toppen.
Dekk til med plast og la stå i frysen til isen har frosset. La iskaken stå ca. 20 minutter i kjøleskapet før servering så den blir passe spisemyk.
Pynt med gelèhjerter.
Vaniljeisen kan smaksettes slik man måtte ønske.
Her er det kun fantasien som setter begrensningene.
Dette kan du f.eks røre inn i isen før du har den i formen:
- Dypfryste bær,
- Sjokoladebiter
- Diverse nøtter, finhakket
- Honning
- Likør
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30542)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-07-29
Oppdatert dato:2013-07-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift