Diplom-is vanilje 2 l



Bilde av Diplom-is vanilje 2 l.

Kalorier og Næringsinnhold i Diplom-is vanilje 2 l

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 752 kilojoule
Kcal 179.7 kalorier
Protein 3.4 gram
Karbo 23 gram
Sukker 21 gram
Kostfiber gram
Fett 8.4 gram
Mettet fett 5.5 gram


Fakta om Diplom-is vanilje 2 l.

Vanilje fløteis

Innlagt dato
Oppdatert dato
08.05.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Dessertis
Kilde til Næringsdata
Produsent
Diplom Is
Fotograf
Diplom Is
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
8177
Spesielle egenskaper
Eggfri
Glutenfri
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Vaniljeis som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Oreo shake4.572,142,782,688,961,85
Avokado smoothie4.5108,669,122,783,213,4
Eplekake av butterdeig med iskrem tilsmakt med kanel4.5154,37,641,718,562,69
Turon Rangie style4.5123,762,162,1223,023,87
Bananer i kokosmelk med is3.5154,3310,871,8711,612,25
Vanilje is med arme riddere og solbærkompott3210,594,733,8337,33,69
Buko pandan2152,174,453,4124,514,09
Fotballkake3261,4815,12427,022,37
Appelsinshake 3378,883,463,098,841,92
Ismocca343,071,211,876,12,08
Enkel iskake i hjerteform3223,116,114,1837,854,68
Omelett norvegienne med bringebær3171,75,25,3725,414,76
Dessertanretning med vafler3135,344,82,6619,765,06
Sjokoladefondant med vaniljeis og bringebærsaus3205,6210,283,3323,8213,99
Pannekaker med vaniljeis, sjokosaus og ristede mandler3181,277,45,420,336,26







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Diplom-is vanilje 2 l med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.