Jordbær- og yoghurtis inneholder
122 Kalorier,
20 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Jordbær- og yoghurtis har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordbær- og yoghurtis er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4704 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordbær- og yoghurtis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 121.53 | 357.27 | Kcal |
Protein | 1.79 | 5.26 | gram |
Karbohydrat | 19.91 | 58.53 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 2.50 | gram |
Fett | 3.67 | 10.79 | gram |
Mettet fett | 2.29 | 6.73 | gram |
Salt | 0.05 | 0.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.04 | Kr 14.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 176 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 65,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett en form som kan romme et par liter i fryseren. Gjør jordbærene i stand. Frys dem. Ha frosne bær i en blender med vaniljestangen og de andre ingredienser bortsett fra sitron-saft. Blend til en tungtflytende masse.
Smak til med sitronsaft og kanskje melis. Ha straks i jordbær-yoghurtisen i formen og sett tilbake i fryseren 3-4 timer.
Rør isen igjennom noen ganger mens den fryser inn. Er isen blitt gjennomfrossen settes den 1/2-1 time i kjøleskapet før serveringen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23905)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-16
Oppdatert dato:2007-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift