Kålrot i appelsinsaus inneholder
58 Kalorier,
10 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kålrot i appelsinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kålrot i appelsinsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4408 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kålrot i appelsinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.85 | 109.84 | Kcal |
Protein | 0.85 | 1.61 | gram |
Karbohydrat | 9.69 | 18.40 | gram |
Kostfiber | 2.40 | 4.56 | gram |
Fett | 1.21 | 2.30 | gram |
Mettet fett | 0.69 | 1.31 | gram |
Salt | 0.03 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.78 | Kr 3.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 760 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp appelsinsaften med skallet og ingefær langsomt. Ta det fra komfyren og la det stå 10 min. Fjern skallet og ingefær, skjær smøret i biter. Rør smør og honning i sausen.
Legg kålrot i sausen og kok den ferdig (10-20 min, prøv selv!). Ha lokken på, men spe med sausen på grønnsaken iblant, slik at den ikke tørker ut.
Tilsett litt vann hvis nødvendig. Hvis sausen blir for tynn, kan du binde den med potetstivelse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Helios
(Intern: 2194)
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-25
Oppdatert dato:2002-10-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.