Kålrot i appelsinsaus





Kålrot i appelsinsaus inneholder 57 Kalorier, 10 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Kålrot i appelsinsaus har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kålrot i appelsinsaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2dlappelsinsaft, fersk presset
1stk liteappelsin, skallet (bruk potetskrelleren)
Ca 2,5skive(r)fersk ingefær, tykke
1sshonning
10grsmør
Ca 500grkålrot, skrellet og skåret i skiver


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kålrot i appelsinsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier57.43109.05Kcal
Protein0.851.61gram
Karbohydrat9.6918.40gram
Kostfiber2.194.16gram
Fett1.212.30gram
Mettet fett0.701.33gram
Salt0.030.06gram
Pris på oppskriftenKr 1.78Kr 3.38Kroner
Hele oppskriften veier760 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp appelsinsaften med skallet og ingefær langsomt. Ta det fra komfyren og la det stå 10 min. Fjern skallet og ingefær, skjær smøret i biter. Rør smør og honning i sausen.
Legg kålrot i sausen og kok den ferdig (10-20 min, prøv selv!). Ha lokken på, men spe med sausen på grønnsaken iblant, slik at den ikke tørker ut.
Tilsett litt vann hvis nødvendig. Hvis sausen blir for tynn, kan du binde den med potetstivelse.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 2194)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-25
Oppdatert dato:2002-10-25
Lesere: 3321 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.