Kake med sjokoladekrem inneholder
402 Kalorier,
44 g Karbo,
5 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Kake med sjokoladekrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kake med sjokoladekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 10 lesere
Lesere:
19937 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kake med sjokoladekrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 402.11 | 4 002.28 | 250.14 | Kcal |
Protein | 4.69 | 46.68 | 2.92 | gram |
Karbohydrat | 44.21 | 440.03 | 27.50 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 12.64 | 0.79 | gram |
Fett | 22.15 | 220.46 | 13.78 | gram |
Alkohol | 0.66 % | 6.57 | 0.41 | gram |
Mettet fett | 13.98 | 139.15 | 8.70 | gram |
Salt | 0.50 | 4.94 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.57 | Kr 45.49 | Kr 2.84 | .- |
Hele oppskriften veier | 995 totalt | 995 pr porsj | 62 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
(2 liter form)
Pisk egg og sukker ekstra godt.
Sikt sammen melsortene og bakepulver. Vend det meget forsiktig i eggedosisen.
Hell røren i smurt og strødd form. Stek kaken i ca 35 minutter. Prøv med en stekepinne om den er ferdigstekt.
Hvelv kaken og la den avkjøle på rist.
Pisk eggehviter og melis stivt og luftig over vannbad. Tilsett det kremmyke smøret, litt om gangen. Bland inn kakao og kokos eller nøtter. Smak til med rom.
Del sukkerbrødet i to bunner. Legg dem sammen med sjokoladekrem mellom.
La kaken stå kaldt til den skal serveres. Sikt et tykt lag melis på toppen like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8858)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift