Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kalkunstuffing 1 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kalkunstuffing 1



Kalkunstuffing 1 inneholder 109 Kalorier, 3 g Karbo, 13 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Kalkunstuffing 1 har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalkunstuffing 1 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
300grkjøttdeig/finmalt hønsekjøtt,
1,5tssalt
0,5sspotetmel,
1,5dlmelk,
0,5ssfinhakket løk,
0,5tspepper,
1tspaprika,
krås,
hals,
hjerte og lever fra fuglen




Næringsdeklarasjon for Kalkunstuffing 1!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109.38519.28Kcal
Protein12.5959.77gram
Karbohydrat2.6512.58gram
Kostfiber0.271.28gram
Fett5.3225.26gram
Mettet fett1.728.17gram
Salt3.0314.37gram
Pris på oppskriftenKr 3.97Kr 18.85Kroner
Hele oppskriften veier475 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør deigen godt sammen med salt og mel og spe med melk. ha i krydder og løk. Krås, hjerte og hals kokes i ca. 1 time.
Finhakkes og blandes med fnhakket lever i kjøttdeigen. Fyll fuglen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19977)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-08-22
Oppdatert dato:2005-08-22
Lesere: 8979 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bolognese 2.Bolognese 2.
Denne retten har 125,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.