Fotograf:Sara Johannessen Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager et karbonadesmørbrød etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.
Oppskriften inneholder 175 Kalorier, 12 g Karbo, 7 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kutt løk i ringer og stek i margarin i en panne. Legg i karbonaden og varm den sammen med løken.
Smør margarin på brødskiva. Vask salatbladene og legg de på. Legg over karbonaden og stekt løk.
Skjær et kutt i agurkskivene halvveis gjennom og vri dem som en vifte over karbonaden. Pynt med cherrytomat og eventuelt urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 23782)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2007-05-18
Oppdatert dato:2022-05-02