Fotograf:
Brodogkorn.no
Smørbrød med karbonade og løk er en klassiker. Med grovt brød, salat og tomater er den sunnere og smaker ekstra godt når du skal heie fram de norske OL-håpene. Bytt gjerne ut karbonade med en hamburger og du blir enda sunnere. Oppskriften inneholder
91 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karbonadesmørbrød til OL er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karbonadesmørbrød til OL!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 90.78 | 678.31 | Kcal |
Protein | 4.64 | 34.67 | gram |
Karbohydrat | 5.17 | 38.63 | gram |
Kostfiber | 1.29 | 9.64 | gram |
Fett | 5.44 | 40.65 | gram |
Mettet fett | 2.58 | 19.28 | gram |
Salt | 0.53 | 3.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.52 | Kr 41.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 747 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Stek sopp og løk sammen, til alt har fått en gyllen farge, ha over i en bolle. Krydre med salt og pepper under steking.
2. Stek karbonadene i samme pannen, til de er gjennomstekte/varme.
3. Ha eventuelt smør på brødskiven.
4. Legg salat, tomatskiver, karbonader, sopp og løk på brødskiven.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31212)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød
Innlagt dato:2014-02-25
Oppdatert dato:2014-02-25
Lesere:
1524 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift