Fotograf:Brodogkorn.no Smørbrød med karbonade og løk er en klassiker. Med grovt brød, salat og tomater er den sunnere og smaker ekstra godt når du skal heie fram de norske OL-håpene. Bytt gjerne ut karbonade med en hamburger og du blir enda sunnere.
Oppskriften inneholder 89 Kalorier, 5 g Karbo, 5 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Stek sopp og løk sammen, til alt har fått en gyllen farge, ha over i en bolle. Krydre med salt og pepper under steking.
2. Stek karbonadene i samme pannen, til de er gjennomstekte/varme.
3. Ha eventuelt smør på brødskiven.
4. Legg salat, tomatskiver, karbonader, sopp og løk på brødskiven.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 31212)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2014-02-25
Oppdatert dato:2021-09-07