Ha en blanding av olivenolje og smør i bunnen av en gryte. Deretter skaves halvfrosset reinkjøtt (stek) i tynne skiver og has i gryta sammen med potetskiver, løk og pepper. Slå over vann slik at innhoIdet så vidt er dekket, og la det hele småtrekke til det er ferdig.
Serveres med surbrød, tyttebærsyltetøy og krøkebærsaft til.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18273)
Kategori:
Kokt/dampet Land:
Norge Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2004-07-18
Oppdatert dato:2004-07-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.