1. Ha saltet i vannet og la det koke opp. Tilsett kjøttet. La det trekke ved 85°C i ca. 2 timer - til kjøttet er mørt.
2. Skum av kjøttfettet som du bruker til saus. La margbeinene koke med de siste 15-20 minuttene.
3. Skrell gulrøttene og kålroten. Skjær alle grønnsakene grovt opp og la dem koke i litt av buljongen til de er møre. Det er helt valgfritt om du vil bruke grønnsaker i denne retten!
Server kjøttet med margben, grønnsakene, kokte poteter og kjøttfettet. Buljongen kan du servere ved siden av, eventuelt med litt strimlet kål.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 21 lesere Lesere: 20290 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 20465)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Land:
Norge Innlagt dato:2017-02-02
Oppdatert dato:2017-02-02