Kirsebæris med sjokolade inneholder
202 Kalorier,
19 g Karbo,
2 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Kirsebæris med sjokolade har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebæris med sjokolade er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4642 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kirsebæris med sjokolade!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 201.78 | 532.70 | Kcal |
Protein | 2.34 | 6.18 | gram |
Karbohydrat | 19.20 | 50.69 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 2.22 | gram |
Fett | 12.66 | 33.42 | gram |
Mettet fett | 7.26 | 19.17 | gram |
Salt | 0.03 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.56 | Kr 17.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 056 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta ca. 100 g kirsebær fra til pynt og stein ut resten. Ha dem i en gryte med sukker og vann og kok dem igjennom i 5 min. Pisk eggeplommene sammen med maisstivelsen i en tykkbunnet gryte.
Tilsett kirsebærkompotten og pisk over svak varme, til kremen er lett og fyllig og nettopp når kokepunktet. Hell kremen i en skål og la den kjøle ned. Pisk fløten til skum og vend den i kirsebærkremen sammen med grovhakket sjokolade.
Fyll parfaiten i en form og sett den i fryseren i minst 6 timer. Anrett isen på et fat og pynt med krem og/eller friske kirsebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 26252)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-13
Oppdatert dato:2009-08-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift