Kjøttboller av elg inneholder
167 Kalorier,
13 g Karbo,
11 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Kjøttboller av elg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøttboller av elg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
10556 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøttboller av elg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 167.42 | 731.60 | Kcal |
Protein | 10.98 | 47.98 | gram |
Karbohydrat | 13.11 | 57.29 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 4.24 | gram |
Fett | 6.77 | 29.58 | gram |
Mettet fett | 2.43 | 10.62 | gram |
Alkohol | 1.17 % | | | |
Salt | 1.42 | 6.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.11 | Kr 52.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 748 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal kjøtt og flesk 4 ganger på kvern. Rundstykker bløtes i rødvin og males 2 ganger. Rør dette sammen og tilsett salt. Rør inn ett halvpisket egg og spe med kraft til passe konsistens. Kok gjerne en prøvebolle for å sjekke om mde er faste og salte nok.
Kok opp kraft eller lettsaltet vann og legg boller i med skje. Skal trekke i ca 10 minutter avhengig av størrelse. Serveres til suppe eller som egen rett med saus og poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3840)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-29
Oppdatert dato:2003-03-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift