Kjøttpølse av rein inneholder
237 Kalorier,
0 g Karbo,
17 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Kjøttpølse av rein har ingen allergener
Kjøttpølse av rein er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7068 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøttpølse av rein!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 237.28 | 2 980.24 | Kcal |
Protein | 17.00 | 213.52 | gram |
Karbohydrat | 0.15 | 1.88 | gram |
Kostfiber | 0.10 | 1.26 | gram |
Fett | 18.72 | 235.12 | gram |
Mettet fett | 7.41 | 93.07 | gram |
Salt | 4.24 | 53.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.68 | Kr 234.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 256 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,25 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Alt blandes sammen. Mellomgulvet rengjøres, kjøttstykket midt i mellomgulvet skjæres bort og kjøttdeigen legges inni før det sys sammen slik at den blir hel og rund. Legg så den store pølsa i
2 never grovsalt i 2 døgn før du koker den i lettsaltet vann i ca. 1 time. Pølsa avkjøles og serveres som pålegg.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18366)
Kategori:
Konservering
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-01
Oppdatert dato:2004-08-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.