Kjøttpølse av rein





Kjøttpølse av rein inneholder 237 Kalorier, 0 g Karbo, 17 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Kjøttpølse av rein har ingen allergener
Kjøttpølse av rein er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
Mellomgulv,
1kgmalt kjøtt fra siden eller svangen,
3sssalt
2tspepper,
200grfett fra stek i terninger.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kjøttpølse av rein!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier237.282 980.24Kcal
Protein17.00213.52gram
Karbohydrat0.151.88gram
Kostfiber0.101.26gram
Fett18.72235.12gram
Mettet fett7.3392.06gram
Salt4.2453.23gram
Pris på oppskriftenKr 18.68Kr 234.62Kroner
Hele oppskriften veier1 256 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Alt blandes sammen. Mellomgulvet rengjøres, kjøttstykket midt i mellomgulvet skjæres bort og kjøttdeigen legges inni før det sys sammen slik at den blir hel og rund. Legg så den store pølsa i 2 never grovsalt i 2 døgn før du koker den i lettsaltet vann i ca. 1 time. Pølsa avkjøles og serveres som pålegg.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18366)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-08-01
Oppdatert dato:2004-08-01
Lesere: 5998 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.