Koking av høns 2





Koking av høns 2 inneholder 141 Kalorier, 0 g Karbo, 21 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Koking av høns 2 har ingen allergener
Koking av høns 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkhøns, evt flere
1 ts salt pr. liter vann
1stk litelaurbærblad
Ca 5,5stknelliker, hele
pepperkorn
allehånde
suppekvast


Annonse



Næringsdeklarasjon for Koking av høns 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141.07317.97Kcal
Protein20.9747.27gram
Karbohydrat0.070.16gram
Kostfiber0.060.14gram
Fett6.3114.22gram
Mettet fett1.403.16gram
Salt0.130.29gram
Pris på oppskriftenKr 4.92Kr 11.09Kroner
Hele oppskriften veier902 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del høns i to eller fire. Kok opp vann. Legg kjøttet i. Vannet skal knapt dekke. Tilsett salt, krydder og suppekvast. La kjøttet trekke under lokk i ca. 2 timer til kjøttet er mørt. Ta opp kjøttet og plukk kjøttet fra skroget. Fjern også skinnet. Ben og skinn kan legges tilbake i kraften og koke videre i 15-20 minutter til en god kraft. Sil kraften. Når kraften er avkjølt, vil det være et fettlag øverst. Det kan brukes til steking, i sauser og supper. Det kokte hønsekjøttet er omtrent fettfritt og kan brukes i varme retter og i salater.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12084)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Lesere: 1819 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kokt høne med grønnsaker.Kokt høne med grønnsaker.
Denne retten har 83,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.