Skyll og rens bærene. Hell vannet i en gryte og kok opp. Legg i bærene sammen med kanelstangen, og kok under lokk i 5 minutter. Tilsett syltesukkeret og kok i 2 minutter til. Ta gryten av platen og tilsett konjakken. Rør til syltetøyet er avkjølt, ellers flyter bærene opp. Hell over i varme, rene glass. Oppbevar syltetøyet kjølig. Du kan også bruke frosne rognebær, men kok da i 10 minutter. Kan serveres til vilt, fugl og oksestek.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33283)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2017-09-16
Oppdatert dato:2017-09-16
Lesere: 1171 totalt.