Fotograf:Matprat.no Tyttebær gjør seg godt sammen med appelsin og chili, og denne krydrede marmeladen passer utmerket både til thanksgivingkalkun og en god søndagsstek.
Oppskriften inneholder 164 Kalorier, 39 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Bland tyttebær, appelsinskall og -saft og chili i en kjele. Tilsett vann, kok opp, og la det småkoke i ca. 10 minutter til bærene sprekker og massen blir “grøtete”.
Tilsett sukker i et par omganger, la det løse seg helt mellom hver gang. Kok opp og la marmeladen koke i ca. 45 minutter. Hell deretter over på rengjorte, tørre, varme glass og skru på lokk med en gang. Avkjøl til romtemperatur og oppbevar glassene kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36041)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2021-11-10
Oppdatert dato:2021-11-10