Fotograf:Dansukker Tradisjonelt tyttebærsyltetøy er raskt å lage og passer til det meste. Hjemmelaget tyttebærsyltetøy er godt både til kjøttkaker og på grøt. Hvis du ønsker en spennende vri, kan du tilsette hakket rosmarin.
Oppskriften inneholder 155 Kalorier, 36 g Karbo, 1 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Rens og skyll bærene. Ha bær, syltesukker og vann i en kasserolle. Smak til med rosmarin.
La koke i 3–4 minutter.
Skum av. Hell syltetøyet over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.
Tips. Server til ostefatet eller som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35387)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2020-08-05
Oppdatert dato:2020-08-05