Kremet yoghurtdessert (Shrikhand) inneholder
127 Kalorier,
21 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand) har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.62 | 468.40 | Kcal |
Protein | 3.64 | 13.47 | gram |
Karbohydrat | 20.50 | 75.83 | gram |
Kostfiber | 0.18 | 0.67 | gram |
Fett | 3.30 | 12.21 | gram |
Mettet fett | 1.90 | 7.03 | gram |
Salt | 0.11 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.79 | Kr 25.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 480 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Navnet på dennedesserten betyr ”ambrosia for guder”. Skinnende og glatt, fyldig og kremet – en av Indias beste desserter.
Heng yoghurten i et rent klede av musselin eller bomull natten over. Slå ut mysen.
Bland safranen i melk. Ha den avrente yoghurten i en bolle. Tilsett sukker og pisk til det er godt blandet.
Tilsett safran og bland godt. Fordeles i fire desserttallerkner. Dryss med muskat, kardemomme, nøtter og rosiner. Serveres avkjølt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6332)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27
Lesere:
4652 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift