Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Krepsesuppe 3 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Krepsesuppe 3



Krepsesuppe 3 inneholder 82 Kalorier, 1 g Karbo, 3 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Krepsesuppe 3 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Krepsesuppe 3 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 11stkkreps, kokte
3sssmør eller margarin
varmt vann
2sshvetemel
1literfiskebuljong samt krepsen fra krepsesmøret
nymalt pepper
1krmpaprikapulver
1sstørr sherry eller madeira
1stkeggeplomme
1dlkremfløte




Næringsdeklarasjon for Krepsesuppe 3!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81.87249.52Kcal
Protein2.698.20gram
Karbohydrat1.354.11gram
Kostfiber0.070.21gram
Fett7.2021.94gram
Mettet fett4.2212.86gram
Alkohol0.11 %
Salt0.411.25gram
Pris på oppskriftenKr 1.85Kr 5.64Kroner
Hele oppskriften veier1 219 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens krepsen og knus skallet i en morter. Tilsett smør. Støt og rør godt slik at massen blir så jevn som mulig.

Ha blandingen i en kjele og la den koke opp. Hell på så mye varmt vann at at blandingen så vidt blir dekket. La alt sammen småkoke i ca 15 minutter. Sil fra skallet og la blandingen stå kaldt til smøret er stivnet slik at du kan løfte opp "smørkaken". Ta vare på kraften.

Fres melet i krepsesmøret og spe med fiskebuljong (bruk gjerne terning) og kraft. La suppen koke i ca 5 minutter.

Smak til med krydder og sherry eller madeira.

Ha eggeplommen og fløten i en suppeskål. Visp kraftig og hell blandingen i den varme suppen i en tynn stråle.

Fjern tarmen fra krepshalen og del halen. Ha alt krepsekjøttet i suppen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7057)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Lesere: 2478 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Potet- og vårløksuppe med kreps.Potet- og vårløksuppe med kreps.
Denne retten har 33,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.