Krepsesuppe 3 inneholder
82 Kalorier,
1 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Krepsesuppe 3 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krepsesuppe 3 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krepsesuppe 3!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.87 | 249.52 | Kcal |
Protein | 2.69 | 8.20 | gram |
Karbohydrat | 1.35 | 4.11 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.21 | gram |
Fett | 7.20 | 21.94 | gram |
Mettet fett | 4.22 | 12.86 | gram |
Alkohol | 0.11 % | | | |
Salt | 0.41 | 1.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.85 | Kr 5.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 219 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens krepsen og knus skallet i en morter. Tilsett smør. Støt og rør godt slik at massen blir så jevn som mulig.
Ha blandingen i en kjele og la den koke opp. Hell på så mye varmt vann at at blandingen så vidt blir dekket. La alt sammen småkoke i ca 15 minutter. Sil fra skallet og la blandingen stå kaldt til smøret er stivnet slik at du kan løfte opp "smørkaken". Ta vare på kraften.
Fres melet i krepsesmøret og spe med fiskebuljong (bruk gjerne terning) og kraft. La suppen koke i ca 5 minutter.
Smak til med krydder og sherry eller madeira.
Ha eggeplommen og fløten i en suppeskål. Visp kraftig og hell blandingen i den varme suppen i en tynn stråle.
Fjern tarmen fra krepshalen og del halen. Ha alt krepsekjøttet i suppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2553 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7057)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift