Kringle glutenfri





Kringle glutenfri inneholder 271 Kalorier, 41 g Karbo, 4 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Kringle glutenfri har beregnet å ha følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kringle glutenfri er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1pakkegjær
3dllettmelk (gjerne laktoseredusert)
3ssmyk margarin
3sssukker
Ca 8dllys glutenfri melmiks
1ssrismel
0,5tskardemomme
2tsvaniljesukker

Velg fyll, enten:

3sssmørIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssukkerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1sskanelIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

eller:

100grhakkede mandler
100grrosiner
1sssukker
1tsvaniljesukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kringle glutenfri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier271.352 914.98Kcal
Protein4.3146.30gram
Karbohydrat41.42444.95gram
Kostfiber3.4036.52gram
Fett9.0797.43gram
Mettet fett1.3414.39gram
Salt0.596.34gram
Pris på oppskriftenKr 4.22Kr 45.33Kroner
Hele oppskriften veier1 074 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Løs gjæren opp i lunken melk, bland i smeltet margarin og de tørre ingrediensene. Bland deigen godt i en kjøkkenmaskin. La deigen heve tildekket på et lunt sted i ca. 30 minutter. Kjevl den ut til et langt, rektangulært stykke og fordel fyllet jevnt utover.
Rull deigen fast sammen til en pølse og form en kringle på stekeplaten som er dekket med bakepapir. La den etterheve i ca. 30 minutter. Stek kringlen. Avkjøl og pynt den med melisglasur.

Stekes i ovnen ven 225oC i ca. 20 min.

Kilde: Forbrukerrådet

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 925)
Kategori: Kringle
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Lesere: 7733 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.