Kringle glutenfri inneholder
269 Kalorier,
41 g Karbo,
4 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kringle glutenfri har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kringle glutenfri er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8692 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kringle glutenfri!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 268.61 | 2 885.54 | Kcal |
Protein | 4.41 | 47.37 | gram |
Karbohydrat | 41.42 | 444.95 | gram |
Kostfiber | 3.36 | 36.09 | gram |
Fett | 8.73 | 93.78 | gram |
Mettet fett | 1.18 | 12.68 | gram |
Salt | 0.50 | 5.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.22 | Kr 45.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 074 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Løs gjæren opp i lunken melk, bland i smeltet margarin og de tørre ingrediensene. Bland deigen godt i en kjøkkenmaskin. La deigen heve tildekket på et lunt sted i ca. 30 minutter. Kjevl den ut til et langt, rektangulært stykke og fordel fyllet jevnt utover.
Rull deigen fast sammen til en pølse og form en kringle på stekeplaten som er dekket med bakepapir. La den etterheve i ca. 30 minutter. Stek kringlen. Avkjøl og pynt den med melisglasur.
Stekes i ovnen ven 225oC i ca. 20 min.
Kilde: Forbrukerrådet
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 925)
Kategori:
Kringle
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.