Kringle glutenfri



Kringle glutenfri inneholder 269 Kalorier, 41 g Karbo, 4 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Kringle glutenfri har beregnet å ha følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kringle glutenfri er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 8692 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1pakkegjær
3dllettmelk (gjerne laktoseredusert)
3ssmyk margarin
3sssukker
Ca 8dllys glutenfri melmiks
1ssrismel
0,5tskardemomme
2tsvaniljesukker

Velg fyll, enten:

3sssmørIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssukkerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1sskanelIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

eller:

100grhakkede mandler
100grrosiner
1sssukker
1tsvaniljesukker




Næringsdeklarasjon for Kringle glutenfri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier268.612 885.54Kcal
Protein4.4147.37gram
Karbohydrat41.42444.95gram
Kostfiber3.3636.09gram
Fett8.7393.78gram
Mettet fett1.1812.68gram
Salt0.505.39gram
Pris på oppskriftenKr 4.22Kr 45.33Kroner
Hele oppskriften veier1 074 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo61,68 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Løs gjæren opp i lunken melk, bland i smeltet margarin og de tørre ingrediensene. Bland deigen godt i en kjøkkenmaskin. La deigen heve tildekket på et lunt sted i ca. 30 minutter. Kjevl den ut til et langt, rektangulært stykke og fordel fyllet jevnt utover.
Rull deigen fast sammen til en pølse og form en kringle på stekeplaten som er dekket med bakepapir. La den etterheve i ca. 30 minutter. Stek kringlen. Avkjøl og pynt den med melisglasur.

Stekes i ovnen ven 225oC i ca. 20 min.

Kilde: Forbrukerrådet

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 925)
Kategori: Kringle
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.