Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kvite trøfler med appelsin oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kvite trøfler med appelsin



Kvite trøfler med appelsin inneholder 429 Kalorier, 38 g Karbo, 5 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr
Kvite trøfler med appelsin har beregnet å ha følgende allergener Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kvite trøfler med appelsin er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
225grhvit sjokolade
0,75dlcreme fraîche
25grsmør
0,5stkappelsin, saft og skallet

Overtrekk:

100grmørk, god sjokolade
1tskokosfett




Næringsdeklarasjon for Kvite trøfler med appelsin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier429.452 257.83Kcal
Protein5.0926.76gram
Karbohydrat37.51197.21gram
Kostfiber1.417.41gram
Fett28.47149.68gram
Mettet fett17.5492.22gram
Salt0.190.99gram
Pris på oppskriftenKr 12.09Kr 63.56Kroner
Hele oppskriften veier526 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dette er konfekt med stor K, og oppskriften er importert fra vår livsnytende nabo i sør. Vi tar med et gratis-tips: Danskene har en vin-anbefaling til sjokolade: Det skal være en "vin doux naturel" (VDN), gjerne en Maury eller Banyuls.

Slik gjør du
Vask appelsinen og riv appelsinskall. Kok inn appelsinsaften til ca 2 ss.

Smelt den hvite sjokoladen i vannbad. Rør i den, og la den ikke bli varmere enn nødvendig. Ta sjokoladen av varmen, la den kjøle av og rør i creme fraîche. Massen kan skille seg hvis de to delene ikke har samme temperatur. Tilsett appelsinsaft og -skall. Sett massen i kjøleskap til den er kald nok til å forme. Trill til små kuler, sett dem i fryseren mens du smelter den mørke sjokoladen med matfettet. Dypp kulene raskt i den mørke sjokoladen og sett dem på et brett dekket med matpapir til sjokoladen er stivnet.

Spesielle egenskaper
Glutenfri, Julebakst, Skal ikke i stekeovn, Uten egg, Uten hvetemel

Kilde: Oddny

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1403)
Kategori: Fingermat/tapas
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-09
Oppdatert dato:2002-09-09
Lesere: 5166 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.