La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri inneholder
246 Kalorier,
18 g Karbo,
4 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 246.47 | 2 989.88 | 747.47 | Kcal |
Protein | 3.98 | 48.28 | 12.07 | gram |
Karbohydrat | 18.06 | 219.08 | 54.77 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 15.28 | 3.82 | gram |
Fett | 17.31 | 209.98 | 52.50 | gram |
Mettet fett | 9.49 | 115.12 | 28.78 | gram |
Salt | 1.02 | 12.35 | 3.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.45 | Kr 66.11 | Kr 16.53 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 213 totalt | 1 213 pr porsj | 303 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Rør dejen sammen. Kom den i en tærteform. Steg bacon og løg på panden i 4-5 min., evt i lidt smør. Hæld løg og bacon samt det sammenpiskede æg og fløde over dejen. Bages ved 200 grader i 20-25 min.
Rør deigen sammen og ha den i en terteform. Stek bacon og løk på en panne i 5 minutter. Røres sammen med fløte og egg. Hell alt over deigen. Bakes ved 200 grader i ca 20-25 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 3186)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27
Lesere:
7607 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.