Web Analytics Made Easy -
StatCounter
La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri



La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri inneholder 246 Kalorier, 18 g Karbo, 4 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig:

250grToro glutenfri lys melblanding
150grsmør
0,5glassvann
1dashSalt

Fyll:

150grBacon i biter
1stk storløk i biter
2stkegg pisket
2,5dlfløte 13 %
1dashSalt
1dashpepper




Kalorier og næringsinnhold i La Quiche Lorraine (Baconterte) Glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier246.472 989.88747.47Kcal
Protein3.9848.2812.07gram
Karbohydrat18.06219.0854.77gram
Kostfiber1.2615.283.82gram
Fett17.31209.9852.50gram
Mettet fett9.49115.1228.78gram
Salt1.0212.353.09gram
Pris på oppskriftenKr 5.45Kr 66.11Kr 16.53.-
Hele oppskriften veier1 213 totalt1 213 pr porsj303 pr stk gram
Energiprosent fra karbo29,3 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Rør dejen sammen. Kom den i en tærteform. Steg bacon og løg på panden i 4-5 min., evt i lidt smør. Hæld løg og bacon samt det sammenpiskede æg og fløde over dejen. Bages ved 200 grader i 20-25 min.

Rør deigen sammen og ha den i en terteform. Stek bacon og løk på en panne i 5 minutter. Røres sammen med fløte og egg. Hell alt over deigen. Bakes ved 200 grader i ca 20-25 grader.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3186)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27
Lesere: 7607 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.