Langpannekake med rabarbra inneholder
237 Kalorier,
41 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Langpannekake med rabarbra har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Langpannekake med rabarbra er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4211 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Langpannekake med rabarbra med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 237.18 | 4 718.27 | 294.89 | Kcal |
Protein | 3.78 | 75.20 | 4.70 | gram |
Karbohydrat | 41.33 | 822.19 | 51.39 | gram |
Kostfiber | 2.45 | 48.74 | 3.05 | gram |
Fett | 5.76 | 114.58 | 7.16 | gram |
Mettet fett | 1.23 | 24.47 | 1.53 | gram |
Salt | 0.31 | 6.23 | 0.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.48 | Kr 89.12 | Kr 5.57 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 989 totalt | 1 989 pr porsj | 124 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 69,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Rabarbra skåret i små stykker drysses med sukker og oppvarmes forsiktig til rabarbraene begynner å safte. Det må ikke røres. Rabarbrakompotten helles i et dørslag, saften skal også brukes.
Margarin og sukker røres bløtt, egg tilsettes et av gangen.
Mel, bakepulver og vaniljesukker blandes og has i skiftevis med ca 2¼ dl rabarbrasaft.
Deigen has i en smurt skypanne ca 31 x 24 cm. Rarbarbene fordeles over og til sist drysses med perlesukker.
Bakes 50 min. ved 175 grader C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22254)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.