Langpannekake med rabarbra



Langpannekake med rabarbra inneholder 237 Kalorier, 41 g Karbo, 4 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Langpannekake med rabarbra har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Langpannekake med rabarbra er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4211 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
750grrabarbra skåret i små stykker
325grsukker
150grMargarin
200grsukker
3stkegg
375grmel
1ssbakepulver
1ssvaniljesukker
perlesukker




Kalorier og næringsinnhold i Langpannekake med rabarbra med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier237.184 718.27294.89Kcal
Protein3.7875.204.70gram
Karbohydrat41.33822.1951.39gram
Kostfiber2.4548.743.05gram
Fett5.76114.587.16gram
Mettet fett1.2324.471.53gram
Salt0.316.230.39gram
Pris på oppskriftenKr 4.48Kr 89.12Kr 5.57.-
Hele oppskriften veier1 989 totalt1 989 pr porsj124 pr stk gram
Energiprosent fra karbo69,7 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Rabarbra skåret i små stykker drysses med sukker og oppvarmes forsiktig til rabarbraene begynner å safte. Det må ikke røres. Rabarbrakompotten helles i et dørslag, saften skal også brukes.

Margarin og sukker røres bløtt, egg tilsettes et av gangen.
Mel, bakepulver og vaniljesukker blandes og has i skiftevis med ca 2¼ dl rabarbrasaft.

Deigen has i en smurt skypanne ca 31 x 24 cm. Rarbarbene fordeles over og til sist drysses med perlesukker.

Bakes 50 min. ved 175 grader C.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22254)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.