Fotograf:
Knut Pettersen
gode lapper med surmelk. Serveres med syltetøy og geitost. Men og evt sukker og rømme som vi gjorde. Oppskriften inneholder
242 Kalorier,
35 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lapper 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 13 lesere
Lesere:
17155 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lapper 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 242.33 | 488.53 | Kcal |
Protein | 6.72 | 13.55 | gram |
Karbohydrat | 34.84 | 70.24 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 3.12 | gram |
Fett | 8.11 | 16.35 | gram |
Mettet fett | 4.50 | 9.07 | gram |
Salt | 0.69 | 1.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.37 | Kr 4.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 806 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk sammen egg og sukker. Bland alt det andre inn og rør godt. La røren svelle en stund. Ha litt smør i pannen og legg røren i med skje. Stek små lapper pent brune på hver side. Holdes varme og server med syltetøy og geitost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3773)
Tilberedningstid:
75 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2014-11-10
Oppdatert dato:2014-11-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift