Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Lapper er norsk tradisjonsmat med mange forskjellige versjoner. Men surmelk og natron er fellesnevner. Her har vi pyntet med litt bær + boysenbærsyltetøy! Oppskriften inneholder
197 Kalorier,
32 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lapper er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lapper!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Enhet Kalorier 196.85 1 542.46 Kcal Protein 7.62 59.71 gram Karbohydrat 32.35 253.48 gram Kostfiber 1.07 8.38 gram Fett 3.87 30.32 gram Mettet fett 1.43 11.21 gram Salt 0.64 5.01 gram Pris på oppskriften Kr 2.27 Kr 17.79 Kroner Hele oppskriften veier 784 gr totalt gram Energiprosent fra karbo 65,73 % Ikke lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
Visp sammen egg og melk, og ha i det andre.
Rør godt. Det skal ikke være klumper. Settes så til svelling i ca 30 minutter.
Ha smør i pannen og øs på tynne, runde lapper.
Stekes på begge sider til pen farge.
Server med sukker eller syltetøy og evt rømme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3149)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato: 2016-03-09
Oppdatert dato: 2016-03-09
Lesere:
88395 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift