Fotograf:Rosemarie Rodriguez Lapper er norsk tradisjonsmat med mange forskjellige versjoner. Men surmelk og natron er fellesnevner. Her har vi pyntet med litt bær + boysenbærsyltetøy!
Visp sammen egg og melk, og ha i det andre.
Rør godt. Det skal ikke være klumper. Settes så til svelling i ca 30 minutter.
Ha smør i pannen og øs på tynne, runde lapper.
Stekes på begge sider til pen farge.
Server med sukker eller syltetøy og evt rømme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 3149)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Norge Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2016-03-09
Oppdatert dato:2016-03-09