Lefse med gjær inneholder
228 Kalorier,
46 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Lefse med gjær har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lefse med gjær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5451 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lefse med gjær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 228.18 | 4 529.37 | Kcal |
Protein | 5.72 | 113.54 | gram |
Karbohydrat | 46.01 | 913.30 | gram |
Kostfiber | 6.31 | 125.25 | gram |
Fett | 0.96 | 19.06 | gram |
Mettet fett | 0.24 | 4.76 | gram |
Salt | 0.04 | 0.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.52 | Kr 30.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 985 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 80,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag en løs deig av rugmel og litt hvetemel. Før brukte man saup til væske. Nå kan man bruke skummet kulturmelk.
Ha i gjær, litt mindre enn til vanlig brød. La det heve til dobbel størrelse. Kna inn mel til en passe deig og bak deigen med en gang. Lefsene blir da noe kortere og ikke riktig så myke. Stekes på en god varm takke.
Denne oppskriften er fra Folldal.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13040)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.