Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Lettstekt harefilet oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Lettstekt harefilet



Lettstekt harefilet inneholder 142 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Lettstekt harefilet har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lettstekt harefilet er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner
2stkharesadler utbenet til 4 fileter,
salt,
svart pepper,
timian,
1dashsmør/marg.

Saus:

Ca 1,5stkepler, syrlige
5stkeinerbær,Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssmør/marg.,
Ca 1,5sshvetemel
Ca 3,5dlkraft,
3dlkremfløte,
noen smørklatter

Tilbehør:

stekte epler med ripsgelè,
stekt sopp,
lettkokte sukkererter,
salat,
bladpersille




Næringsdeklarasjon for Lettstekt harefilet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141.87806.25Kcal
Protein14.8284.22gram
Karbohydrat1.387.84gram
Kostfiber0.150.85gram
Fett8.5348.48gram
Mettet fett3.7621.37gram
Salt0.241.39gram
Pris på oppskriftenKr 19.45Kr 110.53Kroner
Hele oppskriften veier2 842 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sausen:
Fres fint skårne epler og knuste einerbær i smør. Dryss over hvetemel og pisk i kraften og fløten, litt om gangen. La sausen koke sammen noen minutter. Sil og monter den: Pisk i noen smørklatter og smak sausen til.

Skjær filetene fra bena og skjær bort evt. hinner. Krydre med salt, pepper og litt timian. Brun filetene i varm panne 2-3min. alt etter hvor godt stekt du ønsker dem. Kok pannen ut med litt kraft eller vann og sil den i sausen.
La kjøttet få hvile innpakket i folie ca.15 minutter før det skjæres i skiver.

Anrett kjøtt, saus, lettkokte eplebåter med gelè og grønnsaker på tallerken eller fat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21487)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-03
Oppdatert dato:2006-02-03
Lesere: 5885 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.