Leverhakk inneholder
109 Kalorier,
8 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Leverhakk har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Leverhakk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4365 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Leverhakk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.48 | 503.95 | Kcal |
Protein | 8.63 | 39.72 | gram |
Karbohydrat | 8.06 | 37.10 | gram |
Kostfiber | 0.93 | 4.28 | gram |
Fett | 4.54 | 20.90 | gram |
Mettet fett | 2.35 | 10.82 | gram |
Salt | 0.08 | 0.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.41 | Kr 34.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 841 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk leveren og legg den i en panne med løk som er hakket og surret i margarin. La leverhakket småsurre litt før du tilsetter den kokende varme fløtemelken.
Leverhakk serveres med kokte poteter eller samisk brød til.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18300)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-22
Oppdatert dato:2004-07-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift