Leverstuing av rein inneholder
118 Kalorier,
8 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Leverstuing av rein har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Leverstuing av rein er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
4797 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Leverstuing av rein!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 118.39 | 575.57 | Kcal |
Protein | 5.18 | 25.18 | gram |
Karbohydrat | 8.42 | 40.94 | gram |
Kostfiber | 1.53 | 7.44 | gram |
Fett | 6.77 | 32.91 | gram |
Mettet fett | 2.52 | 12.25 | gram |
Salt | 0.06 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.29 | Kr 20.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 917 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Leveren forberedes som til leverbiff. Deretter skjæres den i terninger og brunes sammen med flesketerninger, skrelte og oppskårne røtter, salt, pepper, vann og melk. Retten får småkoke 1 time under lokk før potetterninger tilsettes. Når potetene er møre, er retten klar til servering.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18306)
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-22
Oppdatert dato:2004-07-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.