Leverstuing av rein



Leverstuing av rein inneholder 118 Kalorier, 8 g Karbo, 5 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Leverstuing av rein har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Leverstuing av rein er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
250grreinsdyrlever,
500grflesk,
3stkgulrøtter,
1stk litekålrot,
3sshvetemel,
1,5dlvann
2dlmelk,
1,5literrå, skreltepoteter,
salt og pepper etter smak.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Leverstuing av rein!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117.94573.38Kcal
Protein5.1725.13gram
Karbohydrat8.4240.94gram
Kostfiber1.286.22gram
Fett6.7832.96gram
Mettet fett2.5312.30gram
Salt0.060.29gram
Pris på oppskriftenKr 4.29Kr 20.86Kroner
Hele oppskriften veier2 917 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Leveren forberedes som til leverbiff. Deretter skjæres den i terninger og brunes sammen med flesketerninger, skrelte og oppskårne røtter, salt, pepper, vann og melk. Retten får småkoke 1 time under lokk før potetterninger tilsettes. Når potetene er møre, er retten klar til servering.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18306)
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-22
Oppdatert dato:2004-07-22
Lesere: 3713 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.