Fotograf:Dansukker Doble små kaker med romfyll. Søtt med mye smak. Fin til jul.
Oppskriften inneholder 486 Kalorier, 47 g Karbo, 6 g Protein og 29 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland de tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett matfett og egg, og arbeid sammen til en deig. Legg deigen i en plastpose og la den hvile i kjøleskapet i 30 minutter.
Arbeid deigen smidig og lett på melet bakebord. Kjevle ut deigen til ½ cm tykkelse og stikk ut stjerner med en form. Legg stjernene på en plate med bakepapir og stek midt i ovnen ved 175 ° i ca. 12 minutter. Avkjøl på rist.
Bland sammen ingrediensene til fyllet. Smør eller sprøyt fyllet på halvparten av kakene.
Bryt sjokoladen i biter, legg den i en skål sammen med oljen og smelt over vannbad. Dypp de resterende kakene i sjokoladen. Sett dem på rist. Strø sølvkuler på kakene før sjokoladen har stivnet. Legg de pyntede kakene oppå kakene med fyll. Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 25437)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-12-13
Oppdatert dato:2017-12-13