Makaroniform a la Solveig og Asbjørn inneholder
174 Kalorier,
20 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Makaroniform a la Solveig og Asbjørn har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Makaroniform a la Solveig og Asbjørn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Makaroniform a la Solveig og Asbjørn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 173.71 | 353.93 | Kcal |
Protein | 6.84 | 13.94 | gram |
Karbohydrat | 19.72 | 40.18 | gram |
Kostfiber | 1.92 | 3.91 | gram |
Fett | 7.07 | 14.41 | gram |
Mettet fett | 2.39 | 4.87 | gram |
Salt | 0.90 | 1.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.91 | Kr 5.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 815 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok makaronien etter oppskriften på pakken, skjær opp løk, pølser og eple og surr dette i olivenolje noen minutter. Når makaronien er
kokt blandes den med de ovenfornevnte ingridiensene, deretter tilsettes tomatpure, oregano og pepper, ferdigblandet has det over i ei ildfast form og osten drysses over. sett på lokk, hvis du har, og gratiner på ca. 200 grader til osten har smeltet.
Hvis du har lokk på tas dette av og stek noen få minutter videre til osten er sprø og gylden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Esbens hybelmat
(Intern: 308)
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Lesere:
3403 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift