Fotograf:
Mat.no
Pasta med crème fraîche inneholder
277 Kalorier,
17 g Karbo,
10 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Pasta med crème fraîche har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta med crème fraîche er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6187 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta med crème fraîche!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 276.53 | 914.21 | Kcal |
Protein | 9.63 | 31.84 | gram |
Karbohydrat | 17.44 | 57.66 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 5.12 | gram |
Fett | 18.35 | 60.67 | gram |
Mettet fett | 7.90 | 26.12 | gram |
Salt | 0.56 | 1.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.06 | Kr 33.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 322 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,22 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pasta etter anvisningen på pakken.
Rist pepperoniskivene i stekepannen på middels varme, til de blir brune i kantene. Legg til side.
Del paprika i staver, purre i ringer og finhakket hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke.
Rør inn crème fraîche og hell over buljong. La sausen småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Hell sausen over pastaen og bland inn pepperoniskivene til slutt.
Dryss over persille. Server med en frisk salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7567)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift