Fotograf:Dansukker
Mandelsjokolader inneholder 547 Kalorier, 35 g Karbo, 13 g Protein og 38 g Fett pr 100 gr Mandelsjokolader har beregnet å ha følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skåld mandlene og snitt dem i flak. Bland mandelflakene med melis og legg dem utover en bakeplate dekket med bakepapir. Rist mandlene ved 200°C til de blir gyldne. Smelt sjokoladen i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovn. Ha i de ristede mandlene. Fordel blandingen i små ’klatter’ i papirformer. La dem stivne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 25397)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konfekt Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2008-12-17
Oppdatert dato:2018-12-18