Fotograf:Dr Oetker Disse er sukkerfri og glutenfrie. Ganske sunt og fint alternativ til sukker godteri.
Oppskriften inneholder 428 Kalorier, 12 g Karbo, 5 g Protein og 39 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hell fløten i en kjele og kok opp. Ta kjelen av varmen, tilsett hakket mørk sjokolade og rør om til sjokoladen har smeltet. Tilsett mascarpone, litt av frøene fra vaniljestangen og eventuell søtning, og rør om til det blir en jevn masse. Til slutt tilsettes 1 ss frysetørkede bær.
Kle en liten matboks/ brødform eller liknende (ca 7x15 cm) med plastfolie og hell i sjokolademassen. Strø 1 ss frysetørkede bær på toppen og la det stivne noen timer i kjøleskap. Skjær sjokoladefudgen i biter når den har stivnet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 33780)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konfekt Diett/allergi:
Glutenfri Innlagt dato:2018-03-14
Oppdatert dato:2018-03-14