Fotograf:Dr Oetker Karamell og marispankuler som er gode til kaffen
Oppskriften inneholder 459 Kalorier, 49 g Karbo, 8 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok kaffe og sukker i en gryte i 3-4 minutter. Avkjøl sirupen litt, og smelt mørk sjokolade i den lune sirupen. Sett kaffekaramellen i kjøleskapet til den er helt fast.
Bland marsipanen med Kahlua, konjakk eller whisky, og del den i 16 like store stykker. Trykk en fordypning i hvert stykke, og fyll det med kaffekaramell. Pakk marsipanen omkring fyllet, og trill til kuler.
Smelt den lyse sjokoladen over vannbad. Legg marsipankulene på en gaffel – en av gangen – og dypp dem i sjokoladen. Pynt kulene med mandelflak før sjokoladen stivner.
Oppbevares kjølig i en kakeboks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 29996)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konfekt Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-12-02
Oppdatert dato:2018-03-15