Fotograf:Dansukker
Påskeegg med kokos inneholder 509 Kalorier, 45 g Karbo, 4 g Protein og 34 g Fett pr 100 gr Påskeegg med kokos har beregnet å ha følgende allergener Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smøret i en gryte, og ha deretter i de andre ingrediensene. Tilsett valgfri smakstilsetning hvis du vil.
Sett i kjøleskapet for å avkjøle, ca. 30 minutter.
Form til egg, og sett i fryseren i ca. 20 minutter. Smelt imens den mørke sjokoladen.
Dypp eggene i den smeltede sjokoladen, og sett kaldt i 20 minutter.
Pynt eggene med hvit sjokolade blandet med konditorfarge eller hvit sjokolade og strøssel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33654)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konfekt Innlagt dato:2018-02-24
Oppdatert dato:2018-02-25