Fotograf:
Ukjent kilde
Baileys konfektkuler inneholder
486 Kalorier,
43 g Karbo,
11 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Baileys konfektkuler har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Baileys konfektkuler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9066 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Baileys konfektkuler med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 486.49 | 3 916.24 | 111.89 | Kcal |
Protein | 11.09 | 89.27 | 2.55 | gram |
Karbohydrat | 43.42 | 349.53 | 9.99 | gram |
Kostfiber | 6.89 | 55.46 | 1.58 | gram |
Fett | 27.55 | 221.78 | 6.34 | gram |
Alkohol | 0.96 % | 7.73 | 0.22 | gram |
Mettet fett | 7.06 | 56.83 | 1.62 | gram |
Salt | 0.03 | 0.27 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.13 | Kr 73.50 | Kr 2.10 | .- |
Hele oppskriften veier | 805 totalt | 805 pr porsj | 23 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 35
kuler
Grovhakk mandlene,
og rist disse i en varm stekepanne.
Elt så sammen marsipan
og Baileys og tilsett mandlene.
Bland godt til du får en jevn masse.
Sett blandingen 30 minutter i kjøleskap.
Rull runde kuler i passende størrelse,
og legg de på et brett dekket med bakepapir.
Sett kulene tilbake i kjøleskap.
Smelt sjokoladen i vannbad,
og gjør klart et brett dekket med kakao.
Dypp så en og en kule i sjokoladen
og rull de på brettet med kakao.
La sjokoladen stivne og rist av kakao.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27922)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konfekt
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-07
Oppdatert dato:2010-12-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift