Fotograf:
Ukjent kilde
Baileys sjokoladetrøfler inneholder
436 Kalorier,
32 g Karbo,
4 g Protein og
30 g Fett pr 100 gr
Baileys sjokoladetrøfler har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Baileys sjokoladetrøfler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7297 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Baileys sjokoladetrøfler med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 435.58 | 2 682.74 | 67.07 | Kcal |
Protein | 4.21 | 25.93 | 0.65 | gram |
Karbohydrat | 31.89 | 196.41 | 4.91 | gram |
Kostfiber | 2.44 | 15.03 | 0.38 | gram |
Fett | 30.03 | 184.95 | 4.62 | gram |
Alkohol | 2.29 % | 14.10 | 0.35 | gram |
Mettet fett | 16.87 | 103.90 | 2.60 | gram |
Salt | 0.04 | 0.27 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.57 | Kr 83.58 | Kr 2.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 616 totalt | 616 pr porsj | 15 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 40
trøfler
Kok opp fløte i en kjele, og ha i vaniljestang. Vaniljestangen deles i to med en kniv, og frøene skrapes ut. Tilsett Baileys Mint, og hell den varme blandingen over oppkuttet sjokolade. Bland forsiktig. Da blandingen er noe avkjølt røres smøret inn. Ha massen i en sprøytepose, og la den avkjøles.
Sprøyt lange remser ut på et brett med bakapapir, og kutt opp i passende biter, ca. 2 cm. Legg så brettet tilbake i kjøleskap. Smelt sjokoladen i vannbad, og gjør klart et brett dekket med melis. Dypp så en og en bit i sjokoladen og rull de på brettet med melis. La sjokoladen stivne og rist av melis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27924)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konfekt
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-07
Oppdatert dato:2010-12-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift