Fotograf:Dr Oetker Fine konfekt som passer til kaffe eller som en liten gave til venner.
Oppskriften inneholder 410 Kalorier, 52 g Karbo, 7 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1
Rist mandlene gyldne i en stekepanne med slippbelegg, og legg til avkjøling på en tallerken.
2
Hakk aprikoser og marsipan i små biter. Elt bitene sammen med melis og likør. Lag ca. 40 små kuler på størrelse med hasselnøtter. Bryt sjokoladen i mindre biter, og smelt i mikroovn eller over vannbad. Dypp kulene i sjokoladen, og la stivne noe før kulene til slutt strøs med hakkede mandler. La sjokoladen stivne helt. Kulene oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 33776)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konfekt Innlagt dato:2018-03-14
Oppdatert dato:2018-03-14