Fotograf:Rosemarie Rodriguez Denne er en av de eldre norske oppskriftene. Utgangspunktet er uten rosiner og med hjortetakksalt, men vi modifiserte litt. Vær og litt forsiktig med stekeovnen og varmen, vi satt den på 225 og følger litt med på kakene.
Med rosiner er disse virkelig gode.
Dette blir en stor porsjon. Halver om ønskelig
Smuldre smøret i melet, ha i resten. Bland godt. Blir den veldig flytende så rører du inn litt mere mel.
Kjevle ut og stikk ut kjeks som stekes på plate ved 225 C i 5-10 minutter. Blir deigen for flytende kan det brukes en skje til å sette kaker på brettet,
Oppskriften er funnet på forumet til barnemix.no.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Barnemix
(Intern: 22841)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kjeks Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-10-17
Oppdatert dato:2016-10-17