Fotograf:
Frukt.no
Melonsorbet inneholder
71 Kalorier,
17 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Melonsorbet har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Melonsorbet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Melonsorbet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.74 | 74.81 | Kcal |
Protein | 0.93 | 0.98 | gram |
Karbohydrat | 16.56 | 17.51 | gram |
Kostfiber | 0.21 | 0.22 | gram |
Fett | 0.04 | 0.04 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.03 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.10 | Kr 1.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 269 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Melon deles på midten og alle kjernene tas ut. Renskåret fruktkjøtt moses i foodprosessor el.l. Vann og sukker kokes til sirupslignende konsistens. Sukkerlaken avkjøles i kjøleskap.
Fruktmoen røres i sukkerlaken og det hele tas over i en vid form, fortrinnsvis en aluminiumsform. Inn i fryseren hvor den må stå 10-12 timer. Når sorbetmassen er halvfrosset, røres evt. vispet eggehvite inn. Det må røres i sorbeten flere ganger mens den står i fryseren for å få en jevn konsistens. Sorbeten tas ut av fryseren litt før servering. Her kan sitronsaft, hvitvin eller champagne helles over like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 440)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-18
Oppdatert dato:2002-07-18
Lesere:
3206 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift