Miso-soya dressing





Miso-soya dressing inneholder 270 Kalorier, 5 g Karbo, 1 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr
Miso-soya dressing har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Miso-soya dressing er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stang(stenger)sitrongress
2stksjalottløk
Ca 1,5feddhvitløk
1,5dlkyllingkraft
1,5ssmisopasta
Ca 3,5ssekstra god soyasaus
Ca 1,25dlsoyaolje
1ssmirinIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 1,5tsyuzu juiceIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse



Næringsdeklarasjon for Miso-soya dressing!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier269.76285.24Kcal
Protein1.411.49gram
Karbohydrat5.095.38gram
Kostfiber0.380.40gram
Fett27.0028.55gram
Mettet fett3.784.00gram
Salt2.602.75gram
Pris på oppskriftenKr 5.59Kr 5.91Kroner
Hele oppskriften veier423 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk hvitløk og sjalottløk og skjær den myke, indre delen av sitrongresset I små biter. Press sitrongress, løk og hvitløk i en spiseskje av den vegetabilske oljen på middels varme, før du har i kyllingkraften. Reduser blandingen langsomt, ca 45 minutter, til godt under halvparten av kraften er igjen, og la den kjøle seg godt ned. Ellers blir dressingen tyntflytende. Hell deretter kraften over i en kjøkkenmaskin. Ha i miso og soyasaus, og kjør blandingen til jevn masse. Spe med oljen mens maskinen går. Etter hvert skal konsistensen på dressingen bli som majones. Vurder om du trenger mindre olje. Smak eventuelt til med mirin, yuzu og soyasaus, før du siler blandingen – som da er klar til servering.

Denne dressingen kan godt lages i god tid på forhånd.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9678)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dressing
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Lesere: 5263 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.