Miso, fermentert soyabønnepasta

Kalorier og viktig næringsinnhold i Miso, fermentert soyabønnepasta

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 758 kilojoule
Kcal 182 kalorier
Protein 17.2 gram
Karbo 1.5 gram
Sukker 1.2 gram
Kostfiber 7 gram
Fett 10.5 gram
Mettet fett 1.6 gram



Annonse




Fakta om Miso, fermentert soyabønnepasta.

En vanligvis svært salt gjæret pasta laget av soyabønner. Miso blir hovedsakelig brukt som krydder. Farge, smak og konsistens varierer meget.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Miso, fermentert soyabønnepasta.

Miso kan brukes til alt man kan tenke seg, til og med som kaffeerstatning. Japanere spiser misosuppe til frokost. Denne nærende drikken stimulerer og har ingen bivirkninger som kaffen.


Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Krydderblandinger våte
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
5,57 poeng satt av 7 brukere.
Besøk
13435





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Miso som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Miso suppe3.130,881,362,282,051,51
Japansk nabe med ørret5.246,182,124,281,934,92
Japansk nabe med ørret5.246,182,124,281,934,92
Nudelsuppe på glass4.570,541,266,278,033,88
Tofu-persilledressing(A,AB,0)368,123,866,261,774,94
Laks tataki i rekesuppe2.577,554,235,152,896,17
Buchi3287,698,277,1644,55
Knut sin pepperbakte laks3227,2816,5417,831,4918,04
Enkel ramen med ørret358,732,736,022,014,79
Kyllingramen367,632,575,585,253,62
La Comida3546,5555,512,444,88,66
Ramen og Torsk3104,711,818,9212,47,01
Thailandsk kylling og ris367,881,286,856,852,67
Thailandsk oksesuppe nudler372,352,754,347,084,17
Grillet, marineret tofu3136,953,076,7320,473,63


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Miso, fermentert soyabønnepasta med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.