Fotograf:
Norges sjømatråd
Japansk nabe med ørret inneholder
46 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Japansk nabe med ørret har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Japansk nabe med ørret er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
5437 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Japansk nabe med ørret!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 46.18 | 371.06 | Kcal |
Protein | 4.28 | 34.39 | gram |
Karbohydrat | 1.93 | 15.51 | gram |
Kostfiber | 1.13 | 9.08 | gram |
Fett | 2.12 | 17.03 | gram |
Mettet fett | 0.37 | 2.97 | gram |
Salt | 1.02 | 8.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.92 | Kr 39.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 214 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,71 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær ørretfileten i munnstore biter.
Del opp soppen i biter, 2 - 3 cm store. De nevnte soppene kan erstattes med en blanding av norsk sopp.
Skjær vårløken i 3-4 cm store biter, løken i tynne skiver, bambusskudd i tynne skiver og grillet tofu i biter.
Kok opp kraften med miso og tobanjan.
Legg ørret og de øvrige ingredienser i kasserollen med kraften og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23546)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Japan
Innlagt dato:2007-04-01
Oppdatert dato:2007-04-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift