Fotograf:
Norges sjømatråd
Kokt ørretfilet med agurk- og eplesalat inneholder
51 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kokt ørretfilet med agurk- og eplesalat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt ørretfilet med agurk- og eplesalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 7 lesere
Lesere:
22112 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt ørretfilet med agurk- og eplesalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 51.05 | 424.10 | Kcal |
Protein | 4.69 | 38.96 | gram |
Karbohydrat | 0.80 | 6.65 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 1.58 | gram |
Fett | 3.19 | 26.50 | gram |
Mettet fett | 0.96 | 7.98 | gram |
Salt | 0.86 | 7.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.49 | Kr 28.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 323 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær ørreten i serveringsstykker.
Skrell agurken, del den i to på langs og skrap ut frøene med en liten skje. Skjær agurken i skiver på ca 0.5 cm. Skrell eplene, del dem i to, ta ut kjernen og skjær dem i tynne skiver.
Bland rømme med salt, pepper og sitronsaft. Bland epler og agurk forsiktig inn i rømmen.
Kok poteter med skall til de er møre.
Ha salt og laurbærblad i vannet og kok opp. Legg ørretfiletene i det kokende vannet. Ta kjelen vekk fra varmen og la fisken trekke ca 10 minutter.
Anrett poteter og agurksalat på en tallerken sammen med ørreten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23552)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-02
Oppdatert dato:2007-04-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift