Fotograf:
Norges sjømatrådKokt ørretfilet med agurk- og eplesalat inneholder
51 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kokt ørretfilet med agurk- og eplesalat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt ørretfilet med agurk- og eplesalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt ørretfilet med agurk- og eplesalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 51.03 | 423.93 | Kcal |
Protein | 4.69 | 38.96 | gram |
Karbohydrat | 0.80 | 6.65 | gram |
Kostfiber | 0.18 | 1.50 | gram |
Fett | 3.19 | 26.50 | gram |
Mettet fett | 0.95 | 7.89 | gram |
Salt | 0.86 | 7.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.49 | Kr 28.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 323 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Skjær ørreten i serveringsstykker.
Skrell agurken, del den i to på langs og skrap ut frøene med en liten skje. Skjær agurken i skiver på ca 0.5 cm. Skrell eplene, del dem i to, ta ut kjernen og skjær dem i tynne skiver.
Bland rømme med salt, pepper og sitronsaft. Bland epler og agurk forsiktig inn i rømmen.
Kok poteter med skall til de er møre.
Ha salt og laurbærblad i vannet og kok opp. Legg ørretfiletene i det kokende vannet. Ta kjelen vekk fra varmen og la fisken trekke ca 10 minutter.
Anrett poteter og agurksalat på en tallerken sammen med ørreten.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23552)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-02
Oppdatert dato:2007-04-02
Lesere:
12840 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift