Fotograf:
Netmat.no
Thailandsk kylling og ris inneholder
68 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Thailandsk kylling og ris har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thailandsk kylling og ris er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8429 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thailandsk kylling og ris!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 67.88 | 472.56 | Kcal |
Protein | 6.85 | 47.69 | gram |
Karbohydrat | 6.85 | 47.69 | gram |
Kostfiber | 0.78 | 5.43 | gram |
Fett | 1.28 | 8.91 | gram |
Mettet fett | 0.36 | 2.51 | gram |
Salt | 0.94 | 6.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.67 | Kr 18.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 785 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Minst en dag før du ønsker å lage denne retten kutter du opp noen knust røde stor chili (fjern frøene). Bland disse sammen med dobbelt så mye eddik. (Du får røde chili i eddik) Du trenger minst en spiseskje av denne blandingen.
Ha kyllingen i en stor kasserolle sammen med buljongen (kyllingen bør være dekket). Ha i noen biter vinter squash og la det koke på svak varme til kyllingen er mør.
Ta kyllingen ut. Når den er kjølig nok til å håndtere kapper du av vingene og lårene (disse kan brukes til andre retter). Ta bryststykkene og kutt disse opp i passe små spisestykker (skinnet kan fjernes hvis du ønsker).
Ha jasmin risen i en kasserolle sammen med 5 dl kyllingkraft fra kyllingen som du kokte. Kokes over medium varme til væsken er absorbert og risen er kokt. Den ferdige risen skal være litt fuktig.
Server kyllingen på en seng av ris, pyntet med korianderblad sammen med agurk. Ha en litte bolle med kyllingkraft som suppe og noen biter squash og korianderblad som du spiser sammen med kyllingen. Dypp kylling i bønne saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Netmat.no
(Intern: 19826)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Thailand
Innlagt dato:2005-07-03
Oppdatert dato:2005-07-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift