Fotograf:Kylling.no
Lettsaltet kylling med ostesaus inneholder 54 Kalorier, 1 g Karbo, 8 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr Lettsaltet kylling med ostesaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gni kyllingfiletene med salt og sukker. Sett dem kaldt i ca. 1 døgn. Skyll filetene. Kok opp laken og la dem trekke i ca.10 minutter.
Rør melet ut i melken og kok opp. Ha i osten og la sausen småkoke i et par minutter til osten har smeltet. Smak til med sitronsaft, salt, pepper og eventuelt litt revet pepperrot.
Skjær kyllingfiletene i skiver og hell noe av sausen over. Server resten i en skål ved siden av. Til retten passer det med lettkokte grønnsaker og kokte poteter, gjerne i skiver, anrettet som et tårn.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 3335)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06