Fotograf:
Kylling.no
Posjert kyllingfilet med rotfrukter og urtesaus inneholder
60 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Posjert kyllingfilet med rotfrukter og urtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Posjert kyllingfilet med rotfrukter og urtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6399 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Posjert kyllingfilet med rotfrukter og urtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.65 | 427.35 | Kcal |
Protein | 6.45 | 46.21 | gram |
Karbohydrat | 6.17 | 44.20 | gram |
Kostfiber | 1.75 | 12.54 | gram |
Fett | 0.63 | 4.51 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 1.00 | gram |
Salt | 0.23 | 1.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.32 | Kr 30.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 866 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp buljongen og legg i kyllingfiletene. La dem trekke i buljongen rett under kokepunktet i ca 10 minutter. Ta filetene ut av buljongen og la dem hvile på et lunt sted mens du koker grønnsakene.
Rens og skjær grønnsakene i ca 2 cm store terninger. Legg dem i buljongen og la dem koke til de er møre, ca 10 minutter.
Løft grønnsakene ut av buljongen legg dem på et varmt fat. Rør ut maisenna i litt vann og tilsett det i buljongen under visping. Kok opp og tilsett raust med hakkete urter. Skjær kyllingfileten i pene skiver og legg dem på rotfruktene og hell sausen over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25547)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-03-22
Oppdatert dato:2009-03-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift