Fotograf:
Kylling.no
Kyllingfilet med stuede sommergrønnsaker inneholder
71 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet med stuede sommergrønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfilet med stuede sommergrønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4035 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet med stuede sommergrønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.91 | 423.42 | Kcal |
Protein | 9.35 | 55.83 | gram |
Karbohydrat | 2.56 | 15.29 | gram |
Kostfiber | 0.88 | 5.25 | gram |
Fett | 2.39 | 14.27 | gram |
Mettet fett | 1.18 | 7.05 | gram |
Salt | 0.08 | 0.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.74 | Kr 40.25 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 389 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,44 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell nepene og del dem og løken i båter. Rens sukkerertene og del blomkålen i buketter. Legg kyllingfiletene i en kjele og hell over kokende vann så det så vidt dekker filetene. La dem trekke ved svak varme i ca. 10 minutter til de er gjennomkokt.
Ta opp filetene og hold dem varme. Legg grønnsakene i kokevannet og kok dem så vidt møre.
Smelt smør i en kjele, rør inn hvetemel og spe med kokevann og fløte eller melk. Ha i buljongterning. La sausen småkoke ca. 5 minutter. Tilsett grønnsakene og smak til med salt og pepper.
Skjær kyllingfiletene i skiver og server dem med ferskpoteter og stuede grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25181)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-14
Oppdatert dato:2008-10-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift