| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 131.37 | 621.45 | Kcal |
| Protein | 14.07 | 66.56 | gram |
| Karbohydrat | 1.15 | 5.44 | gram |
| Kostfiber | 0.01 | 0.05 | gram |
| Fett | 7.83 | 37.04 | gram |
| Mettet fett | 1.95 | 9.22 | gram |
| Salt | 0.90 | 4.26 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 8.67 | Kr 41.01 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 892 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 3,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Kyllingfilet med stuede sommergrønnsaker.
Kyllingkjøttkaker.
Posjert kylling med flower sprout og brokkoli.
Kylling i portvinsaus.
Pasta og tomatsaus med kyllingboller.
Kylling Bombay.
Coq au vin 1.
Vietnamesisk kylling i karri.
Kylling, kinakål og ris.
Kålruletter med kyllingkjøttdeig.
Kyllingrulade med hummer, sort kaviar og aspa.
Basilikumkylling i sitronsaus.
Appelsinkokt kyllingfilet med lun squashsalat.
Kylling med ostesaus.
Lettsaltet kylling med ostesaus.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.